Arhišektura

 
manifest

 466 344

malih arhitektur

=

največja arhitektura na svetu

​Arhišektura je vseslovenski program o lepoti in funkcionalnosti v arhitekturi in o tem, kako je ta povezana z dobrim počutjem ter s splošnim zadovoljstvom posameznika in družbe.

Arhitekti že od nekdaj vemo, da prostori, v katerih bivamo vplivajo na našo miselnost, čustva in vedenje. Leta 2009 so vedenjski znanstveniki to tudi empirično podprli.

 

Vprašajmo se odkod toliko nepoštenja, negativizma, itd ... v mladi državi Sloveniji.

Naša teza je, da del krivde za slabo izoblikovan narodni značaj, nosijo katastrofalne individualne hiše v Sloveniji.

Namen projekta je, da ljudje doživijo pristno izkušnjo, kaj pomeni živeti, jesti, spati v prostoru, ki je premišljeno zasnovan.


Arhišektura želi nagovoriti, da del stroke, ki je odgovorna za oblikovanje prostora, lahko pomaga. Slovencem lahko nemudoma pomaga do novih spoznanj, jim osvoboditi um, jim spodbuditi ustvarjalnost, nenazadnje zmanjšati davek na nepremičnine, pripeljati do sprostitve ter socialne intimnosti. Skratka arhišektura naj pomaga izklesati dober slovenski narodni značaj.

 

Več arhišekture, več neokrnjene narave in zdrav človek.

Dolgoročno kultiviranje Slovenske krajine.

Za vse Slovence.

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© 2014 - 2020  ​ARHIŠEKTURA. 

​Arhišektura je vseslovenski program o lepoti in funkcionalnosti v arhitekturi in

o tem, kako je ta povezana z dobrim počutjem ter s splošnim zadovoljstvom posameznika in družbe. Namen arhišekture je, da ljudje doživijo pristno izkušnjo, kaj pomeni živeti, jesti, spati v prostoru, ki je premišljeno zasnovan.

Arhišektura nemudoma pomaga do novih spoznanj, osvoboditi um, spodbuditi ustvarjalnost, pomaga izklesati dober narodni značaj.

Več arhišekture, več neokrnjene narave in zdrav človek.

Dolgoročno kultiviranje krajine.

Za vse Slovence.

Tehnična izvedba strani: Arhišektura

program

 

aktualno

 

svetovalnica

kontakt

 

o nas

 

o podjetju

  • YouTube Clean
  • w-facebook
  • Twitter Clean

Nebotičnik, Štefanova ulica 1, Ljubljana, Slovenija | arhisektura@gmail.com