top of page

O nas

 

©  Studio db ai je slovenska blagovna znamka, ki že več kot 23 let uspešno deluje na področju arhitekturnega oblikovanja in projektiranja. Obenem se Studio db ai kot  arhitekturna praksa, vsak dan sooča s problemi prostora ter konstruiranja materialnih arhitekturnih struktur. Delovanje Studia db ai obsega arhitekturne ter urbanistične projekte, arhitekturne izvedbe ter kritične članke, delavnice in predavanja. sodelujemo z Društvom arhitektov Ljubljana (DAL), Plečnikovo fakulteto za arhitekturo, Inštitutom za kovinske konstrukcije (IMK), platformo OpenHouseWordwide, mednarodno arhitekturno konferenco z eno najdaljših tradicij na svetu Piranski dnevi arhitekture, na dogodkih PechaKucha itd. Je članica Zbornice za arhitekturo in prostor Slovenije (ZAPS).

Kot proaktivna arhitekturna praksa planeta Zemlja je leta 2019 skupaj z MDes Damjanom Jermančičem soustanovila 
Gibanje Zemlja kot jaz / Ne, ne bomo več škodovali Zemlji | PRIHODNOST ČLOVEŠTVA NA ZEMLJI, in se pridružila globalni pobudi za boj proti podnebnim izrednim razmeram. 

Studio db ai je tudi podpisnik globalne peticije
BUILT ENVIRONMENT DECLARES, ki združuje vse vidike gradbeništva in grajenega okolja. Je javna izjava o okolijskih krizah našega planeta in hkrati zaveza k pozitivnemu ukrepanju v odgovor na podnebni zlom in propadanje biotske raznovrstnosti.

Verjetno smo ena redkih praks v Sloveniji, ki zavezi o ohranitvi okolja tudi 100% aktivno sledimo. https://si.architectsdeclare.com/

 

©  DJ Design - industrijsko oblikovanje in oblikovanje vizualnih komunikacij.

 

Vabljeni na ogled referenc.*

arhitektura
Dominika Batista arhišektura
Dominika Batista
Damjan Jermančič arhišektura
Damijan Jermančič

ustanoviteljica & glavna partnerica

arhitektka s strokovnim izpitom 215/97

arhitektka z licenco ZAPS 0873 A po novem PA-PPN-0873

več kot 25 let izkušenj v arhitekturnem projektiranju

ustanovitelj & glavni partner

grafični oblikovalec & fotograf

več kot 20 let izkušenj v oblikovanju

na različnih celinah

...................
................
................

glavni/a partner/ica

nadziranje, vodenje in razvoj projektov,

odgovoren/a za vsa oblikovalska dela iz zasnove do faze gradnje, vključno z vsemi tehničnimi vidiki in upravljanje vseh oblikovalskih ekip v pisarni.

 

pridružen/a partner/ica

tesno pomaga glavnim partnerjem pri vodenju

 

bottom of page